Carti si tutoriale Photoshop
RTKnights :: Diverse :: Tutoriale :: Tutoriale PhotoShop
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi •
Carti si tutoriale Photoshop
Bună,
Majoritatea oamenilor din ziua de astăzi doresc să învețe să prelucreze o fotografie personală dar nu știu sau din cauza obstacolelor întâlnite se opresc și spun " nu-i de mine..." . Eu cred, că toată lumea poate să învețe să lucreze cu Photoshop sau orice program de prelucrare și editare !
Mai jos am încărcat un fișier care conține atât tutoriale cât și cărții Photoshop ( format PDF ) .
Lectură plăcută !
Photoshop.rar
P.S. Când accesați adresa de mai sus vă va duce pe o alta pagina unde va trebui în colțul dreapta sus să vă fie scris "SKIP AD " , apăsați butonul și ve-ți ajunge la descărcarea fișerului dvs.

Majoritatea oamenilor din ziua de astăzi doresc să învețe să prelucreze o fotografie personală dar nu știu sau din cauza obstacolelor întâlnite se opresc și spun " nu-i de mine..." . Eu cred, că toată lumea poate să învețe să lucreze cu Photoshop sau orice program de prelucrare și editare !
Mai jos am încărcat un fișier care conține atât tutoriale cât și cărții Photoshop ( format PDF ) .
Lectură plăcută !
Photoshop.rar
P.S. Când accesați adresa de mai sus vă va duce pe o alta pagina unde va trebui în colțul dreapta sus să vă fie scris "SKIP AD " , apăsați butonul și ve-ți ajunge la descărcarea fișerului dvs.

Familia de produse Adobe® Photoshop® reprezintă laboratorul suprem pentru optimizarea imaginilor digitale, transformarea acestora în orice vă puteți imagina și prezentarea lor în moduri extraordinare.
Pentru mai multe detalii puteti vizita site-ul lor oficial , PhotoShop!

Pentru mai multe detalii puteti vizita site-ul lor oficial , PhotoShop!

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum